Suosituimmat konsertit Suomessa 2016

Tämän vuoden must-see artistien listalle nousee sekä pop-maailman, että hevirockin tähtiä. Keräsimme viisi tämän hetken suosituinta konserttia Suomessa vuodelle 2016. Konserttipaikkana Hartwall Arenalla nähdään suurimmat tähdet, mutta kesällä huippuartistit keikkailevat myös ulkoilmalavoilla.

Red Hot Chilli Peppers

Syyskuun 13. ja 14. päivä Hartwall Areenan lavalle astuu kulttibändi Red Hot Chilli Peppers. Tämän yli 30 esiintyneen kalifornialaisryhmän keikka tullaan varmasti myymään loppuun.

Iron Maiden – The Book of Souls-kiertue

iron-maiden-concert

Kesäkuun 29. päivä rocklegenda Iron Maidenin maailmankiertue saapuu Hämeenlinnaan Kantolan tapahtumapuistoon. Tämän vuonna 1975 perustetun ja yli 80 miljoonaa levyä myyneen brittibändin maailmanvalloitukselle ei loppua näy.

Muse – Drones-kiertue

Kesäkuussa Hartwall Arenalla esiintyy loppuunmyydyssä konsertissa myös brittiläinen rockyhtye Muse. Suomessa aiemmin muun muassa Provinssissa nähty yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa levyä.

Black Sabbath – The End-kiertue

Vähän hevimmän rockin ystäville on luvassa sielunruokaa heinäkuussa, kun 7.päivä Helsingin Kaisaniemen lavalle astelee Englannin Birminghamista kotoisin oleva heavy rock-yhtye Black Sabbath. Tätä ei kannata missata, sillä The End-kiertue on nimensä mukaisesti jo 1960-luvulta asti keikkailleen yhtyeen viimeinen.

Selena Gomez

Kevyemmän musiikin fanit suuntaavat varmasti sankoin joukoin Hartwall Areenalle lokakuussa, jolloin jenkkipoppari ja entinen Disney-tähti Selena Gomez aloittaa Revival-kiertueensa Helsingistä. Myös Justin Bieberin entisenä pitkäaikaisena tyttöystävänä tunnettu Gomez on saanut oman laulu-uransa myös komeasti käyntiin viime vuosina.